Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Projecte Linux Sophia

Enviada per pablo.vigo el 20/Des/2012 - 09:45

Dos alumnes de segon de batxillerat de l’Escola Pia de Sabadell han desenvolupat com a Treball de Recerca un projecte denominat Linux Sophia consistent en un sistema operatiu lliure adaptat a les necessitats de centres educatius. L’Èric Mates, de la modalitat tecnològica, s’ha ocupat de la part tècnica; i el Xavi Marlasca, de la modalitat econòmica ha elaborat el màrqueting del mateix. Tots dos treballs són totalment independents però interrelacionats entre si.

 

De moment han presentat el projecte al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, al Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental, a la Fundació Trams i a la Central de les Escoles Pies de Catalunya.