Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Notícies

Firefox 10 i Thunderbird 10

Enviada per pablo.vigo el 13/Feb/2012 - 11:32

Ja es troba disponible la nova versió Mozilla Firefox 10 i Mozilla Thunderbird 10 per a Linkat. Les novetats d'aquesta nova versió són principalment en el seu rendiment i funcionalitat, també corregeix una llarga llista d'errors que es poden consultar al web de Mozilla.

La seva llarga llista de complements fa que el Firefox sigui un dels navegadors més utilitzats i fàcils de personalitzar. Podeu trobar els complements en aquest enllaç Complements Firefox i diferents temes per personalitzar el navegador en aquest altre enllaç Temas

Teniu més informació sobre aquesta nova versió al web de Mozilla


Per a Linkat 3 i 4, podeu instal·lar el Firefox 10 i Thunderbird 10 amb un sol click o afegir des del YaST / Software Repositories el repositori corresponent a la vostra versió. La instal·lació es realitza a través del mòdul de Gestió de programari del YaST:

Per a Linkat EDU 11.4, Mozilla Firefox 10 s'instal·la com a actualització del sitema per la qual cosa recomanem actualitzar el sistema a través del mòdul Online Update del YaST.

A la instal·lació de la Linkat 3 sortirà una finestra per resoldre una dependència, cal marca l'opció Desinstallation of MozillaFirefox-brandinf-Linkat-3.5 tal i com podeu veure a la següent imatge:

Cal destacar que el programa eXelearning només funciona amb una versió concreta de Firefox, per tant si sou usuaris d'aquest programa no es recomana la actualització del Firefox.