Wiki Linkat

Kalzium

De Wiki Linkat

Imatge:LogoKalzium.png

El Kalzium és un programa per l'aprenentatge de la química, que ens proporciona tot tipus d'informació sobre la taula periòdica dels elements.

Conté informació de 111 elements químics incloent-hi la massa, la càrrega, la imatge, informació sobre el descobriment, dades químiques i energètiques i un model de cada àtom.

Ens permet la visualització de la taula periòdica dels elements per grups, blocs, comportament àcid, famílies, estructura cristallina, o els diferents estats de la matèria, i també veure gràfics de dades de les propietats de un rang d'elements, com la seva densitat o massa atòmica.

Kalzium a més de mostrar-nos informació dels elements de la taula periòdica ens explica els conceptes químics més importants i ens mostra imatges, i la descripció, de les eines d'un laboratori.

Disposa de moltes opcions de configuració a les quals podrem modificar des dels colors amb els que agrupem els elements, les unitats de mesura o l'aparença amb la que se'ns mostrarà la informació de l'element. Fins i tot incorpora una calculadora per resoldre equacions químiques.

Adreces d'interès:

Pàgina oficial del projecte
http://edu.kde.org/kalzium/

Manual en castellà
http://docs.kde.org/kde3/es/kdeedu/kalzium/index.html