Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Registre de nous usuaris

Registrar-se per obtenir un compte és fàcil. El registre us donarà accés a determinats continguts i funcionalitats del lloc web que no estan disponibles pels usuaris anònims. Abans, però, heu de llegir Termes d'ús i Política de privacitat. Per poder entrar cal que el vostre navegador accepti galetes.

Els elements marcats amb un asterisc (*) són requerits

Trieu un nom d'usuari
Introduïu la vostra adreça electrònica
Quan la sol·licitud de registre sigui revisada i acceptada, rebreu la contrasenya a l'adreça de correu electrònic que heu indicat aquí.
Trieu les vostres preferències relatives al correu electrònic
Heu de respondre la pregunta de seguretat (és una protecció contra registres brossa realitzats per sistemes automàtics)
Reviseu les dades i trameteu el registre En haver acabat, cliqueu a 'Comprova les dades' per assegurar-vos de que les dades siguin vàlides. En cas de que ho siguin, cliqueu a 'Tramet el registre' per continuar.