Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Gestor de la sortida:DBUtil::selectObjectByID: s'ha proporcionat un id buit

Enohorabona per la Linkat 2!  Final

 • Hola, sóc "linuxero" des de fa uns tres anys i ara he instal·lat la Linkat 2 beta al meu portàtil Packard Bell EasyNote MV. El resultat és meravellós: ho ha detectat TOT a la PRIMERA: so, vídeo, resolució de pantalla, wifi, etc., etc. És una meravella, no té res a envejar a Ubuntu, Mandriva i altres distribucions de qualitat. A més, la interfície és molt agradable i maca.

  Ara cal convèncer al professorat de les avantatges de Linux... Això és el més difícil de tot. L'única solució seria eliminar el Win.

  En fi, enhorabona als responsables de la Linkat!

  Salutacions,
  Eduard Sánchez.
 • No hagues estat de mes, fixar-se amb els nostre veïns gallegs o andalusos i fer una distribució semblant a les seves... basades en Debian, per soposat.

  veure: GNULinex y Guadalinex.

  salut
  cristiansan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.