Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Integració a domini de server2003  Final

 • Si algú es tan amable de contestarme, voldria saber si és possible en una instal·lació de linkat integrar un ordinador al domini de server2003. Actualitzant els usuaris que ja hi ha existents i accedint a les carpetes compartides.
  En el cas que sigui possible, quina instalació seria la adient?

  Gracies.
 • Hola,

  Vols afegir un ordinador amb Linkat a un domini Windows? Sí es pot fer i amb la instal·lació autònoma t'aniria bé.
  Obre el Yast i busca un botó que diu Afiliació al domini del Windows. Des d'aquí podràs configurar la teva Linkat per connectar amb el domini Windows.

  No he entès a on vols actualitzar els usuaris? Els usuaris creats a Windows cap a Linkat per després accedir als directoris compartits del servidor Linkat?

  Les instal·lacions de servidor i client d'aula, estan fetes amb unes configuracions personalitzades. La instal·lació de client d'aula només es pot realitzar si existeix un servidor Linkat.

  Salut,
  Pablo.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.