Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Aula muntada  Final

 • 23 de maig, aula muntada. No hi ha hagut problemes importants llevat d'un grups d'ordinadors que no permeten la instal.lació. De moment queda un aula muntada totalment LinKat i una altra amb arrencada dual. La llàstima és que ara ja no hi ha gaire temps per testejar-la.
  En principi tot funciona prou bé.
 • Hola,

  I quina ha estat l'acceptació per part del professorat? 

  Veig que has muntat una aula íntegrament amb Linkat i això és molt bona cosa ara bé quina ha estat l'acceptació per part del professorat? I el professorat de tecnologia, pel que fa el currículum, farà servir l'Excel o el Calc?

  Gràcies i enhorabona

  Joan de Gracia
 • No em quedava més remei ja que eren les màquines que hi havia. El professorat no ha fet cap mena de comentari. De fet estem a les acaballes de curs i ha baixat molt l'ús de les aules.
  De segur que respiraran.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.