Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Necessitaria el LiveCD del linkat  Final

 • La instal·lació al meu centre està gairebé enllestida, falta que vinguin a resoldre uns problemes d'instal·lació en alguns ordinadors, però no tenim, ni tampoc ens van deixar cap imatge dels CDs on està l'opció en el Grub del LiveCD per el professorat que vulgui provar-lo a casa sense necessitat de fer cap instal·lació. Seriia possible que en l'apartat de descàrregues es possin les imatges ISO del CDs amb aquesta opció.

  Salutacions des d'Arenys de Munt

  José Luis.
 • Hola, perdona que em posi en el teu fil, però voldria saber si fas una instal·lació de betes en moltes màquines, desprès, en venir la definitiva, hauras de reinstal·lar tot des de zero? o serà posible una "actualització" ràpida?
  Jo no em plantejo una instal·lació "global" sense tenir clares aquestes coses.
  Salutacions.
 • Abans de tot perdona per contestar tant tard però ultimament no entro en la web de la linkat molt sovint.

  Respecto a que em comentes s'ha instal·lat la linkat en uns 40 ordinadors, però hi ha 10 que no funcionen degut a la ACPI que està activada. Amb l'ACPI, de la BIOS, activada em funciona el windows però si la descativo funciona només Linux. El segon tema que em comentes i pel que tinc entés, haurem d'actualitzar el linux mitjançant Red Carpet,i no farà falta reinstal·lar res.

  Has de tenir en compta que és una versió beta i d'un SUSE una mica "antic" per tant vigila amb una instal·lació global com em comentes, sobre tot per que podries tenir algun problema d'instal·lació com els que tenim nosaltres ara mateix.

  Salutacions

  José Luis Sansón
 • Hola,

  En principi les actualitzacions es faran pel red-carpet, però si es canvien paquets bàsics, podria ser convenient reinstal·lar l'ordinador. Quan arribi el moment es comentarà aquest tema amb més cura.

  Respecte al tema de la LiveCD encara no hi ha una versió definitiva , es va crear un LiveDVD de prova que no disposava de tot el programari actualitzat i per això no es va penjar del portal. La nova versió està en vies de desenvolupament. Necessiteu la LiveDVD amb urgència?

  Pablo
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.