Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

CAD i Linux  Final

 • Hola,

  A la llista de programari sembla que hi ha qui, de tant en tant, troba a faltar sistemes CAD.

  Possiblement són programes en què alguns centres educatius de secundària han fet una despesa enorme perquè pel que sé l'Autocad és una aplicació caríssima. En casos així s'entén que renunciïn de bones a primeres a un programari lliure en què els CADs també poden arribar a ser lliures.

  De fet, aquest missatge meu és per proposar un altre sistema d'aquests, que convido a provar a tot el professorat per veure si acabem incloent-lo i satisfà aquells centres que no han pogut fer aquella despesa:

  En aquesta adreça de Sourceforge trobareu un altre cad prometedor:

  http://sourcefo…ojects/brlcad/

  Espero que algú el provi i en pugui passar informes, abans d'intentar posar gent a traduir (podrà fer-ho en Linux i/o en Windows).

  Miquel

 • Hola Miquel i gràcies per l'enllaç.

  Aquí voldria ser crític amb la gent que estem fent servir la Linkat. A veure, estem parlant de programari lliure, de les n-mil aplicacions que té i NO he vist cap comentari que digui "...he provat el Qcad i m'és molt útil per a aquest cusr de l'ESO i/o BTX".

  Demanaria que si algun company que treballa amb programes de CAD si pot fer 5 cèntims sobre la seva experiència amb QCAD.

  Expliquem experiències sobre el seu ús. També voldria demanar quin és l'ambient que es respira amb els companys, jo us podria explicar algunes "enganxades" que he tingut (de bon rotllo) per implementar l'OpenOffice (cap problema) i desinstal·lar l'Office de M$ (tot un problema).

  Joan de Gracia

 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.