Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Pèrdua entorn gràfic en client d'aula  Final

 • Hola,

  En les màquines on fem el curset a més de treballar amb vmware també em instal·lat en local el client d'aula. En un cas l'usuari va arrencar amb un "pen drive" punxat i després de fer el login ja no va entrar més en l'entorn gràfic. Vàrem provar sense èxit la comanda "init 5" desde root però ni així. Alguna idea?
 • Antoni, quina entrada tens?


  Vull dir és text planer? Si és així amb l'init 5 hauries de poder entrar en mode gràfic a menys que la configuració del servidor X estigui malament.

  Fes una prove, entra en mode text com a usuari normal i executa la comanda:

  startx

  Si així arrenca l'entorn gràfic voldrà dir que no tens cap problema amb la configuració de les X i que podria ser que no s'engegués el gdm en arrencar la màquina.

  Comprova-ho amb: chkconfig xdm

  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.