Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Programes necessaris: Generador d'horaris  Final

 • Hola,

  Sobre els programes necessaris que podria portar la Linkat penso en un que només un cop a l'any (durant el mes de juliol) hi pensem, són els programes que hi ha per generar horaris.

  A la llista aulainf ja fa temps que vaig enviar un missatges amb una relació de programes, ara bé d'haver-n'hi n'hi ha, el problema és que NO sóc cap d'estudis i per tant NO puc fer-ne una recomanació.

  No estaria de més que el D.E. fes una anàlisi d'aquests programes i l'inclogués a la Linkat. Els programes comercials són molt cars i ja que apostem(?) pel programari lliure seria tot un detall.

  Joan de Gracia
 • Hola,

  Com que he vist que aquest fil ha tingut visites, us passo l'enllaç a un programa lliure que permet generar horaris escolars. Aquest programa es troba traduït al català:

  http://www.lalescu.ro/liviu/fet/

  Joan de Gracia

  P.S: Si el feu servir us agrairia que deixéssiu una resposta al fòrum.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.