Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

dubtes i suggeriments sobre els paquets que inclou  Final

 • Exactament en quina versio de suse està basada? en algun missatge he vist que deien que utilitzessim paquets de la suse 9.2, no està basada en opensuse 10.0?

  Si voleu fer mes senzilla la cosa, i posats a utilitzar software privatiu, podeu incloure la maquina virtual de java, i el jre i tota la ostia, per poder fer funcionar programes com Mercury (major interacció amb els clients msn de windows que el amsn) i algun programa p2p com el frostwire, que tot i que util.litza la xarxa gnutella que no està tan sobrada de fitxers com la emule és el programa p2p més senzill que conec.

  Un altre tema, si us plau no abandoneu kde sota cap circunstancia, la senzillesa de gnome és bona, si, però la el.legancia de kde no té equivalent a GNU/linux, si us plau aixo lo ultim.

  I per acabar... si us plau tampoc no cal fer-lo molt senzill, no cal anar al extrem, un linux mai no serà tan senzill com un windows, amb GNU/linux el que es busca es estabilitat i potència, no senzillesa.

  tinc un parell de preguntes mes, pero ja preguntare un cop em respongueu, tampoc no us vull atabalar.

  Gracies i endevant, visca Catalunya
 • La Linkat està basada en la SUSE 9.

  La Linkat per defecte utilitza Gnome, però tampoc es vol deixar de banda el KDE. Ara mateix s'està treballant per millorar els menús del KDE. En la versió 1 de la Linkat esperem que tinguem un KDE més polit.

  La Linkat ha de ser senzilla per aquelles persones que no han utilitzat mai un Linux, si ets un usuari avançat, no tindràs cap problema en personalitzar-te la teva Linkat amb els programes que més t'agradin o treballar en consola, però hi ha molta gent que per començar necessita que sigui senzill o si no utilitzaren Windows per que ja el coneixen. Si s'aconsegueix estabilitat, potencia i senzillesa molt millor, no?

  salut
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.