Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

LAMP. Error 2002  Final

 • HOla,
  Estava intentant muntar LAMP en el servidor (Capítol 9).
  Ho faig des del servidor. I al intentar canviar modificar el password de l'usuari root, surt el següent error.
  Alguna suggerencia. Gràcies.

  Xavier
 • Hola Xavier:
  He vist que tu has posat:
  mysql -uroot -p07moodle

  prova a ficar:
  mysql -u root -p07moodle

  entre -u i root ha d'haver un espai, entre -p i el password no!.

  Tot i això, recordo que no feia falta canviar aquest password, ja que en la instal·lació per defecte de la Linkat, com a servidor, fa anar el password "linkat" per al mysql.

  Salutacions.
  Artur.

 • Potser el problema radica en que l'usuari amb que corre el mysql no pot llegir el fitxer canvia_clau , aparentment el server no arrenca ( ended ) i llavors no autentifica rés, em sembla que el normal és -uusuari -ppassword tot i que probablement també funcioni com indiques.

  Vinga ...
 • Hola lgras.
  Doncs si, tens raó, no es aixó, ho he provat ara, i si entre -u i usuari no hi ha un espai també funciona l'entrada al client del mysql, tal com dius.
  Tot i això mirant més bé el missatge, entenc que el que passa es que el servidor mysql esta aturat (mysql ended), es a dir, el servidor solament s'ha engegat per executar el codi SQL i s'ha aturat d'immediat.
  Caldria fer:
  /etc/init.d/mysql start

  i després:
  mysql -u root -p07moodle
 • Hola Xavier.
  Efectivamente yo también me he estado peleando con esto y al final es un problema de permisos que no puede leer el fichero canvi_clau. Como dicen en algun mensaje si lo pones en /tmp/ por ejemplo repites el proceso y funcionará
  yo lo acabo de porbar y va.

  servidor:~/Desktop # mysqld_safe --init-file=/tmp/canvi_clau &

  David
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.