Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Usuaris que no poden accedir al fòrum de linkat (ni a la web vamos ...)  Final

 • Hola,

  tinc un parell d'usuaris que no es poden validar a la web de linkat i per tant no poden participar al fòrum. Un és un interí qe no disposa de codi xtec i l'altre és un veterà al que sembla que no s'ha donat d'alta en la web (¿?).

  Què cal fer?

  O. Castell
 • Hola,

  Tothom es pot registrar des de la pàgina principal del portal Linkat fent clic a No teniu identificador? o fent clic a aquest link http://linkat.xtec.net/portal/index.php?option=com_registration&task=register

  Cal que l'adreça de correu sigui real i estigui ben escrita per que arribarà un correu de confirmació.

  Si ets usuari d'XTEC, et pots identificar directament amb el vostre usuari i contrasenya.

  Salutacions,
  Pablo.
 • Hola,

  donç tinc un alumne que no pot entrar amb el seu codi de la xtec. Altre no té codi xtec per tant no està en el mateix cas. Ja li diré que faci el que comentes per donar-se d'alta directament a la web.

  Ara queda el problema de l'alumne que no pot entrar amb el seu codi xtec (no sé si és real o no el problema però ell m'ho ha plantejat).

  Hi ha alguna adreça de correu o alguna persona a la que el pugui derivar?

  O. Castell
 • Òscar,

  Valdria la pena que miressis juntament amb aquest company teu quin és el problema, és a dir caldria determinar si el problema és del portal que no admet la contrasenya o si pel contrari es tracta d'un problema associat al navegador. T'agrairíem que ens donessis més informació per solucionar aquest problema el més aviat possible.

  Joan de Gracia
 • Joan,

  1.- No és problema del navegador. La connexió la fa des de linkat amb firefox, com la resta de companys de curs. No el deixa validar amb el seu codi xtec. El motiu no el sé sinó no donaria l'avís.

  2.- Segons ell diu (ja he fet el comentari que això no ho puc verificar jo), utilitza el nom d'usuari i contrasenya d'xtec, i em consta que és un coordinador amb solera ... per tant m'ho crec.

  Seria molt demanar una adreça de correu per derivar aquests tipus de problemes i que l'usuari en concret pugui enviar les seves dades?

  O. Castell
 • Hola Òscar,

  Doncs cap problema, tractant-se d'això pots enviar la incidència a:

  linkat@xtec.cat

  Mirarem d'arreglar-ho el més aviat possible


  Joan de Gracia
 • O.K.

  li faré arribar el correu perquè pugui resoldre "el seu problema". ;-)

  O. Castell
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.