Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Videos amb portàtils del Departament  Final

 • He detectat problemes en visionar vídeos amb firefox des de la Linkat virtualitzada dels portàtils que ens ha facilitat als mestres el Departament.

  No es poden veure vídeos ni de l'infoK, youtube, vimeo, tv3... En fi, cap vídeo. Queden aturats a la primera imatge.

  D'altra banda, la Linkat demana actualitzar el sistema, però com que no tinc ni usuari ni contrasenya d'administrador, el sistema no s'actualitza.

  Salutacions,
  Cristina
 • Hola Cristina,

  Bé, he fet proves i amb Youtube no hi ha cap problema.Amb l'InfoK també he pogut obrir un vídeo (he provat el vídeo "Sant Jordi a les escoles". I amb Vimeo el mateix, he pogut obrir un vídeo sense problemes.

  Quin problema tens exactament? Veig que reportes que es queden aturats a la primera imatge però no ho he pogut reproduir ja que s'obren sense problema.

  Finalment, a la web del projecte d'acceleració de la transformació digital de centre tens les guies que hem preparat per fer ús de la Linkat:

  Ús de la màquina virtual Linkat:
  https://project…Linkat_W10.pdf

  Recuperació de la màquina virtual Linkat:
  https://project…-de-Linkat.pdf

  A dins de la primera guia (ús de la màquina virtual) tens la contrasenya de l'usuari "linkat" (com veuràs s'ha facilitat al màxim l'ús d'aquesta màquina virtual).

  Merci,


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.