Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Linkat 20.04: Instal·lar la Konika-Minolta  Final

 • Hola,
  Es pot instal·lar la Konika-Minolta a la Linkat 20.04?
  A la Wiki he trobat els paquets per a les versions anteriors de la Linkat, però no per a la 20.04.  Editat per jfontich el 06/Mar/2021 - 08:54.
 • Hola,

  Encara no tinc fet el paquet per a la 20.04. Tan bon punt el tingui disponible t'aviso.

  Gràcies,


  Joan de Gracia
 • Hola,

  Ja he paquetitzat la versió del programari d'impressió per a la 20.04.

  El trobaràs a:

  https://drive.g…X5-1jlpkAogFjL

  (és la URL referenciada al google docs. Aquest document l'he actualitzat per incorporar aquesta nova versió).


  Ja diràs si ha funcionat correctament.

  Gràcies,


  Joan
 • Hola, Joan.
  ja he pogut dedicar una mica de temps per instal·lar i provar la Konika-Minolta a la 20.04. Sembla que funciona bé, però he de fer més proves.

  De moment he comprovat que el lector de pdf no deixa configurar la sortida (sortida color/escala de grios, sortida una pàgina/davant i darrere...), però amb el Libreoffice es pot configurar, tot i que costa una mica trobar la manera.

  He tingut algun problema en instal·lar la impressora, en el punt en el qual s'ha de validar l'usuari "impressio" i la seva contrasenya. Els camps d'usuari i contrasenya estan invertits, de manera que primer demana la contrasenya i després l'usuari, al revés del què és habitual, i això em va fer ballar el cap. També em vaig equivocar en posar l'usuari i la contrasenya a l'Agent Papercut, i no hi havia manera de connectar i enviar res a la impressora. Vaig haver de suprimir el fitxer ocult "pc-client.properties", que és on es desa la contrasenya, per provocar que me la tornés a demanar i aconseguir validar-me amb l'usuari correcte.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.