Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Linkat 20.04 virtualitzat a les màquines noves Lenovo Thinkbook 14  Final

 • Hola,

  La setmana passada van arribar al centre ordinadors portàtils Lenovo Thinkbook 14. Un per a cada professor. En arrancar-lo, ja vaig veure que el Departament ha fet un pas enrera: No tenen arrancada dual. Tots arranquen amb W10.
  Porten Linkat 20.04 virtualitzat amb una màquina virtual de VirtualBox 6.12
  Ja m'he trobat amb alguna coseta que voldria comunicar, però he vist que encara no s'ha creat l'apartat del forum dedicat a la linkat 20.04.
  Suposo que a partir d'aquestes dates, tot el professorat que sol treballar amb linkat, s'anirà trobant amb "cosetes" la ressolució de les quals ens ajudarà a tots/es. Podrieu crear l'apartat per a linkat 20.04?

  Gràcies !
 • Hola,

  Bé, la màquina virtual està feta amb el VirtualBox 6.1.14. De moment, pots reportar aquelles coses que trobis aquí mateix o bé al fòrum general.

  Gràcies,


  Joan
 • Hola,
  Efectivament, era la versió 6.1.14 de VirtualBox.
  Pel que fa a les incidències, d'acord, les aniré passant al forum general.
  Gràcies !
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.