Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Promethean en Linkat Edu 18.04  Final

 • Son compatibles els controladors de la linkat 16.04 de la PDI Promethean en la 18.04? he provat en un equip i, tot i que s'instal.len sense cap errada, no surt la icona de calibració.

  Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament
 • Aqui tens el que estas buscant

  https://support…/article/1623/
 • Moltes gracies, he estat desconnectat del foro. Funciona correctament. Tot i que compto els dies per a que els gurus de Linkat facin l'aplicació de control.ladors unificats.

  Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament
 • De fet, m'he pres la llibertat de fer un seguit de scripts per les nostres Linkat, entre ells, per instal.lar els control.ladors de Promethean.

  https://mainkiv…ipts_per_Linux
  Encara em dona guerra les Smart, però segur que amb el controlador unificat es soluciona.  Editat per kike22576 el 26/Jun/2019 - 22:48.

  Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.