Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Perfil robótica  Final

 • Bon dia,
  al institut tinc installat més de 50 ordinadors amb linkat amb la versio 16. M'agradaria saber com teniu d'avançat el perfil de robótica. Els vull actualitzar a la 18.

  Juan Carlos Gavari Starkie
  IES GORGS
 • Hola,

  Es vol fer una revisió del perfil robòtica i per ara no tenim previsió, si necessites el perfil robòtica t'aconsello que et mantinguis amb la versió 16.04.

  Potser seria bona idea planificar la instal·lació de la 18.04 per començar el curs vinent en el teu cas.

  Ho lamento.

  Projecte Linkat
 • Gràcies per contestar. La darrera vegada que vos vaig consultar hem vau dir que en aquest curs, i per aixó en algunes aules ja he començat a instal·larla. En el aula de tecno mantenc la 16.
 • Bon dia Naymar,

  Desde fa uns messos, s'està realitzant la tasca de revisió, millora i actualització de tots els perfils d'usuari de la Linkat, en la seva adaptació a la versió 18.04.
  Durant el passat mes de novembre, es va publicar el perfil de ràdio, aquí en tens la notícia:
  http://linkat.xtec.cat/portal/index.php?module=news&func=display&sid=229

  Els perfils de música i robótica de la Linkat 18.04 estàn ara mateix en ple desenvolupament, i esperem publicar-los en breu.

  Gràcies pel teu suport.

  Projecte Linkat
 • Moltes gràcies per la vostra feina.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.