Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Perfil ràdio a Linkat 18.04  Final

 • Bones,

  Hem instal·lat la Linkat 18.04 a l'ordinador de la ràdio. Volem posar-hi el perfil de ràdio però dóna error, no troba el paquet (E: No s'ha trobat el paquet linkat-perfil-radio)

  Què podem fer? Hem de tornar a posar la versió 16.04 per usar aquest perfil?

  Gràcies,
 • Hola Sergi,


  Encara no tenim adaptat el perfil de ràdio a la 18.04. Si vols fer-lo servir, de moment s'haurà de fer amb la 16.04. Tan bon punt tinguem adaptat el perfil de ràdio a la 18.04 ho farem saber.


  Merci,


  Joan
 • Gràcies Joan,

  Teniu una previsió? No puc afegir algun repositori de la Linkat 16.04 i instal·lar el perfil? O teniu el packet(.deb) que pugui baixar-ho d'algun lloc? Potser són solucions "cutres" però voldria evitar la doble feina, ara tornar a la 16.04 per d'aquí un temps tornar a la 18.04.


  Gràcies de nou
 • Hola,

  Bé, pots fer una cosa. El perfil ara està validat per a la 16.04. Estem treballant en la repaquetització de la resta de perfils.

  Pots fer una cosa, i és utilitzar una solució de virtualització tipus virtualbox, libvirt o bé gnome boxes per tal de virtualitzar la 16.04 i fer servir el perfil de ràdio.

  :)

  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.