Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

LibreOffice 5  Final

 • Bon dia tot el dia

  Si no ho he vist malament la versió 5 del LibreOffice ja és disponible en català (http://ca.libreoffice.org/baixada/?nodetect) però no la trobo dsponible ni el repositori de Linkat ni el de Ubuntu.

  No se si fag res malament, si m'oblido d'algún pas (tot i que refresco cada cop) o si, senzilament, és que no està disponible.

  Estic preparant el primer ordinador amb linkat que anirà al despatx i m'agradaria poder posar-li aquesta última versió, de la que me n'han parlat molt bé.

  Fins la propera

  Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
 • Hola Toni,

  No crec que el trobis als repositoris de la Linkat, però pots afegir el repositori oficial de Libreoffice i realitzar la instal·lació del paquet d'ofimàtica amb les ordres següents:

  Code

  sudo add-apt-repository -y ppa:libreoffice/ppa
  sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade


  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.