Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Impressora HP Photosmart 3210  Final

 • Hola companys,
  La qüestió és que Linkat automàticament em reconeix la impressora, però a l'hora d'imprimir, el document queda a la cua processant i no s'imprimeix la pàgina de prova. La impressora està conectada directament a un Pc mitjantçant USB. Ja és el segon ordinador amb el que ho provo...no sé si hi haura algun tipus de incompatibilitat.
  Gràcies
 • Hola,

  Quin sistema operatiu té l'ordinador on està connectat la impressora?
  Quan afegeixes la impressora, li dius que és una de xarxa?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • l-ordinador es linkat 12.04. No li dic que 'es de xarxa...no se exactament a que et refereixes...suposo que al port al qual esta connectat, oi
 • Hola Ernest,


  Segons la web d'hplip:

  http://hplipope…00_series.html

  la versió mínima del paquet hplip és la 0.9.5.

  Pel que es pot veure a la taula de sistemes operatius que suporten l'impressora, la 12.04 d'Ubuntu suporta aquest model d'impressora (i per tant la Linkat edu 12.04).

  Fes una cosa, dins del gestor de paquets synaptic, mira de trobar el paquet: hplip-gui que de ben segur et facilitarà la feina de configuració d'aquesta impressora. Si instal·les aquest paquet, a través d'interfície gràfica, aconseguiràs configurar la teva impressora.

  Trobaràs a icona del HPLIP dins del menú:

  Code

  Aplicacions - Eines del sistema - Preferències


  i la icona porta per nom: HPLIP Toolbox

  Fas la prova i ens dius com t'ha anat?

  :)


  Joan de Gracia  Editat per jgraci25 el 13/Mar/2015 - 17:13.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.