Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Col·lapse dels punts d'accés  Final

 • Hola!

  Quan a l'escola utilitzem els 18 portàtils del carro alhora en una mateixa aula, l'accés a internet s'alenteix molt. M'imagino que el problema deu ser el punt d'accés. El model és un D-Link DWL 2200 AP.
  Algun suggeriment de com podem millorar la situació? Potser amb punts d'accés de més capacitat? Quina és la vostra experiència?

  Moltes gràcies
  Carles
 • Hola Carles,

  Intenta apagar i tornar a encendre els punts d'accés. Aquests AP agraeixen un reinici de tant en tant.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Va bé posar-los un rellotge perquè s'apaguin i encenguin a les hores que es necessiten i no estiguin en funcionament 24x7. Eficiència, estalvi, ...
  http://www.electrogamell.com/sites/default/files/03004.jpg
 • Hola Carles,

  Si són els Access Points d'Heura (AP), no podràs fer servir. amb sort, més de 15 portàtils. Caldria fer servir algun altre model d'AP. Si no recordo malament, els carros de portàtils feien servir dos APs de més capacitat.


  Joan de Gracia
 • Nosaltres varem optar per canviar-los tots donat que des del departament no se'ns donava data de renovació, en dos anys amb ajut de l'AMPA hem posat un Ubiquiti que van molt bé i permeten moltes connexions simultànies.

  Ànim!!
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.