Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Recycler i Recycled.bin  Final

 • Hola a tothom !

  Em trobo que hi han pc's que tenen aquesta carpeta "Recycled" o "Recycled.bin", i no hi ha manera de eliminar-ho definitivament. Al eliminar-ho amb una live d'ubuntu ( si es un Windows XP, 7 o 8 ), reinicio el pc i torna a sortir la maleïda carpeta.


  He provat live cd's d'Avast i Avira ( ubuntu based ) i no hi ha manera.


  Algú ha trobat cap solució?  Gràcies !
 • Hola,

  Aquests directoris són de Windows, no? És la paperera de reciclatge de Windows, a la Linkat existeix el directori .Trash i sempre que s'esborra torna a crea-se, és normal aquest comportament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo,


  L'origen d'aquestes carpetes poden ser de windows, si. Però em trobo aquestes carpetes dins de les unitats de xarxa ( P, S o T ) del servidor Linkat. Infecció via usb ?

  Gràcies !
 • Hola,

  Hauràs de desinfectar els ordinadors Windows que tenen el virus.
  http://norfipc.…-recycler.html

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.