Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

adobe reader  Final

 • bones,
  em cal tenir instal·lat l'adobe reader ja que a l'oficina virtual de tràmits de la Generalitat hi ha formularis que només es poden obrir amb aquest programa. Veig que a la xarxa tothom diu que vagi a la web d'adobe que els descarregui i punt.
  Doncs, no se, o estic molt masculí i no el veig o els senyors d'adobe han retirat les descàrregues per linux en general. Jo ho miro aquí http://get.adobe.com/es/reader/otherversions/
  algú en sap alguna cosa? haig de fer tràmits de l'escola i no puc.
  Gràcies
  Carlos López
 • Bones Carlos,

  Actualment no es troba disponible la versió de Adobe a través de la página Web. No obstant, te la pots baixar a través de FTP. A continuació et deixo l'enllaç per a baixar-t'ho:

  - Per a Ubuntu:

  ftp://ftp.adobe…6linux_enu.deb

  - I en cas que sigui general aquí podrás trobar la versió .bin i la versió .tar.bz2:

  ftp://ftp.adobe…9.x/9.5.5/enu/

  Ja ens dirás que tal t'ha anat.

  Salutacions,

  David.  Editat per david.aguera el 11/Set/2014 - 10:55.
 • Bones David,
  He descarregat el paquet .deb sense problemes.
  Durant la instal·lació m'ha sortit un missatge advertint-me que era un paquet defectuós, que podia fer malbé l'ordinador. Que copiés el llistat de problemes i el fes arribar al proveïdor del paquet.
  Tot i que un cop que no vaig fer cas i em vaig carregar un ubuntu 12.04 64bits, he tirar endavant i aquest cop he tingut sort.
  S'ha instal·lat i m'obre el qüestionari de la OVT de la Generalitat.
  Gràcies .
  CArlos
 • Bones Carlos,

  Me'n alegro que ho hagis aconseguit. Qualsevol altre cosa no dubtis en dir-ho.

  Salutacions,

  David.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.