Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Linkat, una mostra d'estabilitat i fiabilitat.  Final

 • No em pensava que pogués passar, però, ha passat: un dels servidors que tenim instal·lats ha superat ja els 2 anys de funcionament continu ininterromput sense aturar-se gens. Concretament es tracta d'una instal·lació de servidor de terminals amb Linkat 2.1 feta fa uns anys. Inicialment tenia les funcions de servidor de terminals durant el dia i copia de seguretat (dels altres servidors de la xarxa) durant la nit. Actualment ja no s'utilitza de servidor de terminals per que ha estat superat per altres més actuals, però, continua en la seva tasca de fer les còpies de seguretat i altres tasques de supervisió continua i reports de la xarxa.
  Això si que es un SO de funcionament estable. Qui sap si podrà arribar als 3 anys? De moment ja en porta fets 7 dies.
  Podeu veure la següent captura de pantalla: http://www.inst…uLinkat2.1.png  Editat per aguillam el 10/Des/2011 - 14:26.
 • Es fantastic. Tinc feta una particiò amb Linux Fedora i altra amb Linkat i de luxe!!!! Felicitats a tota la comunitat!!!

  http://www.sems…iento-seo.html  Editat per andresorti el 22/Ago/2014 - 02:26.

  Andres
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.