Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Actualització Linkat 3 a Linkat 4  Final

 • He provat d'actualitzar un ordinador de l'aula d'informàtica de Linkat 3 a 4, seguint els passos de la guia que hi ha a wikilinkat. En un primer moment semblava que s'havia actualitzat bé, però quan he intentat accedir al YAST per afegir o actualitzar programes m'ha donat un error.
  He pensat que no s'havia acabat d'actualitzar i he fet un zypper up. Després d'actualitzar un grapat de coses, ha intentat reiniciar-se, però no funciona. Dóna un error de comprovació de disc, demana que facis un fsck, però no deixa fer-lo.

  Narcís Masmartí.
 • Hola Narcís,

  podries penjar aquí el log de /var/log/zypper.log i /var/log/YaST2/y2log.log?

  salutacions
 • Ho sento, ja no puc fer-ho. Vaig instal·lar-hi la Linkat 4 des de zero. No volia perdre més temps i ara la màquina ja funciona bé.

  Narcís Masmartí
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.