Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Gnome3 al linkat  Final

 • Hola!

  Teniu intenció de adaptar, algun dia... el gnome3 al linkat???? ho dic perquè si teniu intenció, no ho feu, jo l'estic provant ara mateix amb fedora15 i m'he plantejat deixar de utilitzar fedora ja que KDE no m'agrada i GNOME3 es lo pitjor que he vist!! es una netbook gran i molt poc practica, han pensat molt malament.

  Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com
 • Jo m'imagino que Linkat 4 deu tenir les versions ja congelades, tot i que entenc que no es pot quedar Gnome 2 per sempre.

  Poso aquest missatge principalment perquè considero el teu missatge profundament negatiu i contraproduent. El desenvolupament de Gnome 3 és obert i estic segur de que, si és tens alguna queixa concreta i clara, estaran encantats d'ajudarte a solucionar-la.

  Sisplau, no fem servir el programari lliure com si de privatiu es tractés.
 • No si no faig servir el software lliure com si de privatiu es tractés! lo que he dit jo aquí es lo que molta gent opina però que la gent de gnome no vol implementar i volen que tots passem per on diuen, dir que es obert però amb gnome2 es pot moldejar molt bé i amb gnome 3 hi han moltes coses que les han tret i ja no les pots moldejar com voldries, es una opinió que tinc, gnome es un escriptori lleuger i molt fàcil de utilitzar, tal com també es molt ràpid i molt accessible a tot i ara amb gnome3 fan que sigui més lent el accedir a les coses! no trec el merit però si una cosa no agrada no agrada i ja els he escrit al seu suport donant la meva opinió però ells faran servir la seva filosofia a partir d'ara però la gnome3 es molt pesada, gents lleugera!

  Salutacions!

  Informàtica i telecomunicacions - http://www.servtelecom.com
 • Doncs tot es qüestió de no fer-lo servir si no et fa el pes. Igual que pots fer amb KDE i pots escollir quina versió t'agrada més, si la 3.5 o la versió 4 a través de repositori, doncs segurament podràs escollir la versió de Gnome.
  També has de tenir en compte que Gnome 3 es molt recent i segurament té molts detalls per polir.

  Ferran Raventós
  Tècnic de camp Barcelona Comarques Sud
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.