Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Suggeriments  Final

 • Hola a tots,

  Abans de res felicitar als responsables del Departament per tirar endavant el tema. Els que em coneixeu sabeu que he estat molt de temps defensant el tema. Dit això voldria fer arribar alguns suggeriments desprès de probar la versió beta:

  1.- Repasant el instal.lador i comparant amb els seus "origens suseros" trobo a faltar un punt molt important. En la secció de modes d'instal.lació s'ha retallat la funcionalitat de manera notable i no entenc amb quina finalitat. El fet de poder fer una reparació del sistema o engegar el sistema instal.lat li donava molta "gràcia".
  2.- Entenc que amb una versió beta s'hagi optat per treure programari i utilitzar un kernel antic ... però suposo que en la versió 1 hi haurà més programari (recordem que suse sempre ha destacat en aquest fet) i el darrer kernel estable. Si més no seria aconsellable.
  3.- El fet d'utilitzar LDAP està molt bé ... però hi ha centres que fa temps treballem amb NIS i/o SAMBA que és molt fàcil de gestionar. En fer la migració es suposa que no perdrem facilitat per gestionar els nostres usuaris. He vist que al instal.lador tampoc es dóna aquesta opció i es podria afegir.
  4.- GRUB en la versió de sues utilitzada en linkat dóna molts de problemes si es fa una instal.lació amb RAID o amb discos SATA ... suposo que es resoldrà en properes versions.

  El millor de tot és la feina de traducció que s'ha fet. Ja era hora. Felicitats.

  O. Castell
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.