Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Canviar multimedia per defecta  Final

 • Hola, vull canviar el programa de vídeo per defecte, algú sap com fer-ho?

  Gràcies
 • Hola company,

  No se si és la manera més "ortodoxa" però és el sistema que faig servir i funciona.

  Fas clik amb el botó dret a sobre de l'icone de qualsevol element que vulguis canviar el programa per defecte a utilitzar (en el teu cas un fitxer avi o mov o qualsevol altre), vas a propietats i a la pestanya "Obre amb" marques el programa que vulguis utilitzar. Tanques el quadre i ja està. A partir d'aquell moment, quan vulguis obrir un fitxer fent un doble clik sempre utilitzarà el programa triat.

  Joseluis
 • Hola,

  Fa poc es va parlar d'aquest tema, mira aquest missatge:
  http://linkat.x…pic&topic=2907

  A part també tens aquest fitxer on es configuren els programes per defecte /usr/share/applications/defaults.list

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Gràcies José Luis

  Això que comentes funciona, però el problema esta en que al obrir una presentació que està en un format que no reconeix el programa per defecte branshee simplement no l'obre.

  Juli
 • Hola Juli,

  Si vols que un fitxer desconegut es pugui obrir amb un programa en concret, cal fer botó dret a sobre, seleccionar Propietats i anar a la pestanya Obre amb, si no surt cap programa, cal fer clic a Afegeix i seleccionar el programa que vulguis.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.