Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Per què Yast i OpenSUSE no fan per com se'ls configura?  Final

 • Hola,

  Aprofitant un comentari d'en Joan que anima a instal·lar OpenSUSE 11.2 he provat de virtualitzar-la (ja que no aconseguia virtualitzar la beta 4).

  He instal·lat demanant l'escriptori "alternatiu" XFCE. Bé, ha funcionat. Com a gestor d'arrencada gràfica, per defecte, l'xdm.

  He instal·lat el gdm per tenir un inici una mica més treballat. El gestor de finestres no ha canviat i al sysconfig continua apareixent l'startxfce4.

  Però l'OpenSUSE és molt mesell: després de l'arrencada gràfica, el que apareix com a escriptori és un Gnome que no he volgut instal·lar més que en els components i llibreries mínims perquè treballés el gdm i, en tot cas, es pogués accedir a aplicacions gnome.

  I passa amb OpenSUSE i els derivats. Què no funciona si amb altres distribucions la comunió gdm + XFCE és perfectament estable?

  Miquel
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.