Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

eBeam i Linkat  Final

 • Hola a tothom,

  L'altre dia vàrem rebre una publicitat oferint un 3x2 amb pdi eBeam. Em sembla que és la pdi portàtil que oferia aquest any el departament (¿?), i aquest matí ha vingut el comercial a fer una demostració. No ha hagut manera d'arrencar el programa a l'ordinador on l'hem instal·lat (ordinador client). He fet després la instal·lació en una màquina autònoma i no ha donat problemes. Al executar per comanda el programa a la màquina client, em deia:

  unable to find ProgrameFiles in /root/.intracentre/system.reg

  He copiat aquest arxiu a l'usuari de ldap, i ha arrencat. Hi ha algun problema amb el software de eBeam quan tenim un servidor de ldap? Algú s'ha trobat amb aquest problema?

  També m'he adonat, que el sofware que fa servir no és ben bé un sofware de linux, sinó que arrenca el wine i emula el programa de windows. És això el més recomanable? Si el Departament ha optat per eBeam, suposo que és perquè dóna garanties... Si algú les té i les fa servir, si us plau digueu-me alguna cosa.

  Gràcies

  Pau
 • Hola Pau,

  El que pot passar és que hagueu instal·lat la aplicació amb un usuari i l'esteu intentant obrir amb un altre usuari diferent. Quan es fa una instal·lació amb el wine, el programa instal·lat es troba al /home d'aquest usuari i els altres usuaris no ho poden fer servir.

  Pot ser aquest el problema que teniu?

  Tens algun enllaç per descarregar el programari de la pissarra i fer la prova?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  He fet la instal·lació del programari de la pissarra en un autònom i un client i m'ha funcionat en els dos casos. El que veig que l'arrencada del programa és una mica lenta, però funciona.

  No sé que t'ha pogut passar a la teva instal·lació, pot ser que hagis carregat el programa per consola amb un altre usuari? Si fas servir les icones del menú també et dona error?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.