Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

aplicacions que desapareixen  Final

 • hola, en alguns equips, al minimitzar les aplicacions, aquestes desapareixen, o si mes no, no es queden a la barra inferior i no sabem on nassos van a parar.

  és quelcom tan estrany...

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola,

  L'escriptori de la Linkat es pot modificar força. Això té avantatges, com que te'l pots fer teu, i inconvenients... si no tens molta experiència, pots esborrar alguna cosa necessària. Si compartiu un mateix escriptori diferents usuaris, pot ser un problema.

  Per recuperar els botons de les aplicacions minimitzades: Botó secundari sobre el quadre inferior i selecciona "Afegeix al quadre". Al menú que apareix, tria "Llista de finestres".

  Per tal d'intentar que no et torni a passar, amb el botó secundari sobre l'element que has situat al quadre selecciona "bloca al quadre".

  Pots trobar més informació als materials del curs d'introducció.

  Vagi bé.

  Anna
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.