Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Sense so amb Intel 82801G | RESOLT |  Final

 • Hola, amb el Samsung N150 Plus no tinc audio amb la Linkat 3.0

  He fet un lspci i en quant a la tarja de so tinc el següent:

  Quote


  Audio device: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller (rev 02)


  De fet entrant a Yast / Hardware / So la detecta correctament i encara que he posat el volum Mestre i PCM al màxim, a la prova de volum no tinc so.

  Amb les tecles de funció puc modificar el volum i fins i tot deixar-lo en mute, pero no em reprodueix cap so. En preferències de So he provat totes les combinacions, des de la detecció automàtica, als diferents gestors, com Alsa, Oss, Pulse audio, etc..

  He provat també amb alsaconf i fa una correcta detecció, però no se sent res d'audio.

  No sé que més puc provar.

  Gràcies per avançat
 • Hola,

  Prova d'instal·lar el darrer paquet de l'Alsa per veure si et reconeix la teva targeta de so. Hauràs d'afegir el repositori al Yast / Software Repositories i realitzar la instal·lació del paquet alsa-driver-kmp-* des del Yast / Gestió de programari

  Per saber quin tipus de kernel estas fent servir cal executar la comanda uname -a i veuràs si has d'escollir el paquet PAE, DEFAULT...

  Repositori Alsa:
  http://download.opensuse.org/repositories/multimedia:/audio:/KMP/openSUSE_11.1_Update

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,


  Abans de tot, caldria que executessis la instrucció:

  uname -a


  per tal de veure quin nucli estàs fent servir.  Joan de Gracia

  Projecte Linkat
 • Hola, després d'actualitzar el paquet ALSA amb el nou repositori i pasar de nou l'alsaconf sembla que hi ha so, el problema es que encara que tinc el volum al màxim, el so se sent com si estigués al mínim. No ho entenc.

  salutacions
 • Hola,

  Torna a mirar els vòlums que trobaràs a Yast / So al botó desplegable Altres / Vòlums hi han el Mestre i el PCM, però a sota hi han un munt de canals més, prova aquells volums a veure si està per aquí el problema.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • pablo.vigo

  Hola,

  Torna a mirar els vòlums que trobaràs a Yast / So al botó desplegable Altres / Vòlums hi han el Mestre i el PCM, però a sota hi han un munt de canals més, prova aquells volums a veure si està per aquí el problema.

  Salut.


  Perdoneu que no hagi contestat abans i gràcies novament Pablo i Joan, amb les vostres aportacions vaig aconseguir que el so funciones correctament.

  salutacions
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.