Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problemes per restaurar el sistema  Final

 • Hola,

  Al col·legi tenim el model de Toshiba nb250 i no hi ha forma de trobar la opció de restaurar el sistema.

  He llegit que tenim que púlsar la tecla ESC abans de que surti el menú de seleccionar el SO, però per mes que piqui no surt res.

  Després quan arriba al menú grub per seleccionar quin SO vols, nomes hem surten dos, el windows 7 y el linkat 3.0, en altres webs posa que aquí també tindria que sortir alguna cosa de restaurar el sistema.

  L'única opció que hem dona en aquest menú, es púlsar la tecla "p", però anar a unes altres opcions, però tampoc puc anar, per que hem demana un password que desconec.

  Resumint, ¿com puc restaurar el sistema amb el model aquest?
 • Hola,

  En efecte. Aquest és el nou màster dels NB250 i tenen el menú de restauració amagat. Per poder entrar has de prémer la "p" i introduir el password.

  La contrasenya que has d'introduir és aquesta:

  3141592
  Joan de Gracia  editat per: jgraci25, 26/Octubre/2010 - 11:01
 • Hola,

  Després de fer unes quantes trucades, avui mateix he aconseguit el password.

  Gracies igualment per l'ajuda.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.