Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Reproducció amb interrupcions de video i so  Final

 • En algunes instal·lacions de la Linkat 3.0, amb els còdecs multimèdia instal·lats, la reproducció de vídeo i so es produeix a salts i amb interrupcions... (?). Gràcies
 • Hola Lluís,


  A:

  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/VLC

  tens la recepta per solucionar el problema. En concret s'ha de canviar la sortida d'àudio per UNIX OSS


  :-)


  Joan
 • Gràcies per respondre tant ràpidament. Aquest dimecres després del pont ho provaré i comentaré en el fòrum si he estat capaç de resoldre el tema... :)
 • i si encara s'enganxa....?
 • Porto un any barallant-me amb aquest tema i, en alguns ordinadors, encara no ho he pogut resoldre. A principi de curs vaig fer instal·lacions noves, actualitzant i modificant la configuració del VLC, i semblava que tot funcionava correctament. Fa uns 15 dies em van començar a dir que a alguns ordinadors el so dels DVD no se sentia bé. No sé per quina raó ha deixat de funcionar i es torna a sentir tallat.

  El més curiós del cas és que, si obro la finestra de propietats del controlador de so, sense tocar res, i la deixo minimitzada, el so se sent bé. Misteris de la informàtica.

  Narcís.
 • Sembla important seguir exactament l'ordre proposat a la recepta... sense tenir cap vídeo obert. M'ha funcionat a gairebé tots els ordinadors excepte en un. Ho vaig resoldre reiniciant les preferències a la finestra de preferències (abaix a lesquerra) abans d'activar la sortida d'àudio UNIX OSS. Ja explicaràs si això et soluciona el problema.
 • Bé, jo he fet de no sé quantes maneres el que em diu a la recepta i encara tinc uns quants ordinadors que no hi ha manera que se senti el so seguit. Ja ho he fet amb video sense video, actualitzant el vlc, i no sé que fer
 • @jmartí33
  Aquests ordinadors en els quals la reproducció de vídeo no portaran un processador Intel i3?. No hi ha manera d'aconseguir un rendiment de vídeo acceptable amb aquests processadors, especialment amb els 530 degut a la versió del kernel (ni amb el kernel-next) i a la versió de les X.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.