Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Dropbox  Final

 • Hola a totes i tots,
  he instal·lat Dropbox a Linkat 3, descarregant el paquet d'OpenSuse 11.1, tal i com indica Josep Mª Sardà al seu bloc (http://tecnocat.blogspot.com/2010/01/installacio-dropbox-la-linkat.html).
  El cas és que al meu ordinador no he tingut cap problema,
  en canvi a altres ordinadors dels companys de despatx, no n'hi havia manera: el paquet d'OpenSuse s'instal·lava sense dificultat, però el dimoni de Dropbox no baixava mai.
  Finalment he descobert que, per tal que el dimoni s'instal·le cal tenir desmarcada l'opció "Activa el servidor intermediari", a la Configuració del Servidor Intermediari. (YAST > Network Services)
  Bé, només ho comente per tal d'estalviar algun maldecap, si a algú li passa el mateix.
  Cordialment,
  Jesús Pedrós
 • Gràcies!

  Estava intentant compilar les fonts de Dropbox com un burro (no en sé gaire) i veig que no cal... ara buscaré el paquet de l'opensuse que dius...

  Gràcies! (altre cop)

  Aleix Vidal i Gaya
  LLIBERTAT!
 • Finalment, ja que havia baixat les fonts i compiladors i tal, he seguit les instruccions del bloc d'en Josep Maria Sardà que explicaven com compilar-ho, així n'he après ;)

  Merci igualment!

  Aleix Vidal i Gaya
  LLIBERTAT!
 • A part del paquet Dropbox, tamb'eteniu el paquet nautilus-dropbox per integrar el Dropbox al navegador de fitxer Nautilus de la Linkat 3.

  DROPBOX
  http://software…&query=dropbox

  NAUTILUS-DROPBOX
  http://software…utilus-dropbox

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.