Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Revista Guix  Final

 • Hola,

  Alguns mestres del cole estan subscrits a la revista Guix.Des de WS penso que el que s'ha de fer es descarregar un programa que es diu zinio (no sé si és ben bé així)...el que m'interessa però es saber com ho poden fer aquí al centre des de Linkat doncs en obrir el seu mail,no veig que doni cap opció per poder obrir la revista.

  Merci

  Xavier Rodríguez ...des de la Cerdanya que mai enganya ;-)
 • Hola,

  Intenta emular el programa amb el Wine, pel que he pogut llegir, sembla que funciona.

  També podries provar això, però no sé si funciona. El tema és instal·lat un Addon de Firefox i enganyar al client de zinio per iPhone:
  Go to https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59 and download. Then tools->user agent switcher->options->options add Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A102 Safari/419 (United States) description iPhone then tools->user agent switcher->iPhone then go to http://imgs.zinio.com/iphone/ and you'll be able to read at least a few magazines.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.