Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

GAP i WinPri  Final

 • Hola! poc a poc estic introduint el Linkat al meu centre i a secretaria no tenim cap problema en passar-nos al linux. ara bé, voldriem saber si el winpri funciona bé. suposo que es fara anar amb el wine, però voldria saber d'algú que ho faci servir i saber de primera mà si dóna bons resultats.

  La Gestió d'Absències del Professorat (GAP) és un arxiu d'acces que voldria saber també si funciona amb l'OpenOffice.org base o amb algun altre disponible lliurement.

  Moltes gràcies i ànims!!

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola Jordi,

  Jo no faig servir aquest programa, però l'he pogut instal·lar amb el Wine. A un altra missatge es comentava que hi havia un problema quan es fa servir, ho pots llegir en aquest missatge:

  http://linkat.xtec.cat/portal/index.php?module=pnForum&func=viewtopic&topic=2166

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.