Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

root  Final

 • bon dia, necessitaria que m'expliquessius que es conectar.se a internet com a root. Jo soc usuaria normal de la xarxa pero no conec aquestes qüestions técniques i em cal saber que es i com es fa.

  moltes gracies anticipades a tots

  ninetta
 • Hola,

  el "root" és l'usuari administrador dels Linux i per tant és l'usuari que pot fer de tot (crear nous usuaris, instal·lar programari, configurar el sistema, etc). Totes les instal·lacions de linux tenen l'usuari root com l'administrador del sistema.
  Tens més informació a la wikipedia:
  http://es.wikipedia.org/wiki/Root

  Connectar-se a internet com a root, suposo que vol dir que obris una sessió a la Linkat amb el nom d'usuari "root" i una vegada t'ha carregat l'escriptori, obrir el firefox o la aplicació que calgui que es connecti a Internet.

  Si necessites més informació, no dubtis a preguntar.

  Salut.  Editat per: pablo.vigo, 18/Desembre/2009 - 13:39

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.