Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Connexió a videoprojector  Final

 • Hola:
  Des de fa unes setmanes, la linkat 2.0 no me connecta amb els videoprojectors. Ho he provat en 4 centres amb 4 canons diferents. I no. Suposo que trajinant he degut tocar alguna configuració de la targeta gràfica. Algú sap manera de solventar-lo sense haver-hi de instal.lar de nou la linkat?
  Gràcies
 • Jo m'he trobat alguna vegada amb algun portàtil que té una resolució estranya. Amb quina resolució treballes? Mira de posar la 1024x768 que normalment no dona problemes.

  Pau
 • Hola,

  Has d'habilitar dins del YaST: Escriptori->Administració del Sistema -> Maquinari->Targeta gràfica i monitor el mode de dues sortides de video. D'aquesta forma pots definir un monitor extern diferent de la resolució de la pantalla del portàtil. Per exemple, la pantalla del teu portàtil pot estar definida a 1024x600 i la del monitor extern a 1024 x 768 i 60 Hz (que és una bona resolució per als canons de video).


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.