Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Noticia sobre drivers wifi Broadcom per a LINUX  Final

 • Hola a tots!!!!!

  Llegint a la pagina http://barrapunto.com he descobert una notícia que m'és molt important per a mi i suposo que per a molts de vosaltres.

  S'ha creat un projecte on lliuraran els ditxosos drivers wifi de la marca Broadcom per a LINUX. D'aquesta manera, els que tenim aquesta tarja de xarxa ja no haurem de fer servir l'ndiswrapper.

  Crec que és una bona notícia per al col·lectiu LINKERO, per això us deixo aqui la notícia i l'enllaç:

  «A pesar de que cada vez más empresas de hardware crean controladores libres para Linux, o liberan los que ya tenían, todavía hay bastantes que siguen reticentes. Broadcom, por ejemplo, sigue suministrando unos controladores mediocres para sus tarjetas wifi. No obstante, un grupo de desarrolladores de software de código abierto se ha asociado con el grupo que mantiene el driver b43 y han comenzado a programar un 'firmware' libre. Hasta ahora se necesitaba extraer este 'firmware' desde los controladores para Windows y se usaba conjuntamente con el 'driver' b43 para hacer funcionar a estos dispositivos. Actualmente, el 'firmware' (que es compatible con todos los adaptadores Broadcom BCM43xx 802.11b/g) funciona pero aún no tiene todas sus características implementadas y sigue siendo inestable. El anuncio puede leerse en lista de correo del proyecto o en su web OpenFWWF».

  http://barrapun…6&from=rss

  Com  ja he dit abans aquest article està extret de: barrapunto.com
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.