Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

La linkat no s'apaga completament.  Final

 • Hola a tot@s!
  Ah sí! El primer de tot és BON NADAL I BONES FESTES!
  Retornant als deures... Doncs quan intento apagar l'ordinador, clico en esc per veure que em dona la terminal i es veu el missatge de "Halt immediately"... però es queda en esta posició i he de clicar en el botó d'arrencada. El problema està que si jo no soc el que està davant de l'ordinador, perquè s'encén quan jo no estic a l´escola, després al dia següent me'l trobo encarà en funcionament.
  He mirat al Yast pel control d'energia, però no he trobat.
  Bé doncs, esperant notícies vostres s'acomiada: Carlos Monforte. FELIÇ 2009!!
 • Hola,

  Només et passa a un ordinador? És estrany. Mira al fitxer /var/log/messages per veure si hi ha algun missatge del sistema.

  Si et dona molts problemes i no trobes que pot ser, acabaràs abans reinstal·lant la Linkat, com és un client no hi ha informació important i en poc temps tindràs el sistema nou.

  Salut.
 • A mi em passa el mateix, i no en un sol ordinador. I de forma aleatòria, no sempre. He formatat els ordinadors però continua igual. Fins i tot em passa en el servidor de terminals lleugers, que és també un client.
 • A mi també em passa com a l'Àngels. Hi ha problemes que convindria saber si són per alguna qüestió particular d'un centre o coses més generals. Suposo que això ajudaria a trobar la causa dels problemes, sobretot aquests més "misteriosos". Algú més té aquest problema?
 • Hola,


  Els problemes de tancament podrien ser deguts a la gestió d'energia (ACPI). Mira a veure si es troba habilitada des de BIOS.

  Ens cal més informació. Tal i com diu en Pablo, es pot mirar el fitxer /var/log/messages per tenir un xic més d'informació.

  Joan de Gracia
 • Una cosa, aixo sol pasar??

  Esque me baixat la Linkat i tinc por de que també em pasi a mi...
 • Hola,

  A veure, això pot passar segons quin hardware tinguis però el millor que pots fer és provar-ho. Si tinguessis aquet problema sempres ets a temps de deshabilitar les funcions ACPI, etc en l'arrencada del sistema.

  Endavant amb la Linkat.


  Joan
 • A mi em va passar i vaig modificar la línia d'arrencada del grub. Comproveu si teniu l'opció acpi=off en la primera opció del menú d'arrencada.
  Si és així, proveu a esborrar-la, arrenqueu i mireu si quan es tanca la Linkat s'apaga el pc.
  En cas positiu, quan hagi arrencat, obriu una consola, aneu a /boot/grub/menu.lst i editeu l'opció d'arrencada de Linkat (Identificada pel text LINKAT) i treieu l'opció acpi=off per fer-ho permanent.

  Salut

  Pau Tomé. Coordinació TIC IES Carles Vallbona (Granollers) Usuari Linux registrat #457636
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.