Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Quotes d'impressora. Pykota.  Final

 • Hola. En altres distribucions usades com a servidor, havia utilitzat el programa per a establir quotes d'impressora amb el Pykota (www.pykota.com). Amb això ,es pot gestionar l'ús de les impressores compartides de la xarxa segons el nombre de fulles impreses, control de impresio per usuaris, etc. Ens és útil per els casos en que tens impressores d'ús públic com les de la biblioteca on poden imprimir els alumnes. Aixi, obliguem als alumnes a identificar-se i coneixer el seu ús (o abús) de la impressora amb les corresponents limitacions d'ús, si s'escau.
  He buscat al repositori de la linkat2 i no l'he trobat. Existeix a la Linkat algun altre programa que permeti aplicar quotes d'impresió, o bé, el propi Pykota?
  Salutacions
  Artur
 • Hola,

  Aquí tens el Pykota paquetitzat per SLED10 (Linkat 2), mira a veure si et funciona i si et serveix i l'afegirem al repositori.
  http://download.opensuse.org/repositories/home:/jsmeix/SLE_10/i586/pykota-1.26alpha6_unofficial-3.1.i586.rpm

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.