Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Kino i mjpeg audio filter  Final

 • Estic intentant generar un fitxer mpeg amb el programa Kino. La captura es fa correctament, però quan intento genera l'arxiu rebo el missatge "Error writing KINO/MJPEG video filter - aborting". Sabeu on tinc el problema?
 • Hola,

  Em podries comentar com fas per exportar a mpeg? Voldria reproduir l'error.

  Salut.
 • Bé, un cop tinc el projecte, vaig a exportació, i d'aquí a la pestanya mpeg. Ahir ho vaig intentar des de un altre ordinador on tinc la versió ja definitiva de la Linkat 2.0, i aquí en concret hem diu "no s'ha pogut executar mpeg2enc. L'extensió MPEG requereix una instal·lació completa de mjpegtools. Vaig intentar instal.lar mjpegtools-1.9.0rc3-1.i586.rpm però donava problemes de dependències. Vaig provar amb mjpegtools-devel-1.9.0rc3-1.i586.rpm, però malgrat que es va instal.lar, no va resoldre el problema. A l'ajuda del programa també parla d'aquesta eina (Export mpeg requires mjpegtools 1.6 or 1.8 to function). No la porta ja instal.lada la Linkat? És un problema que només m'ha passat a mi?

  Bé gràcies per l'interès.
 • Hola,
  És cert que per exportar a a aquest format fan falta les llibreries mjpegtools.
  Ja també he informat d'aquest particularitat.
  Suposo que, tant aviat com puguin, ens donaran una resposta.

  Xavier
 • Hola,

  El paquet mjpegtools ja ho porta la Linkat 2 per defecto, no? Quin problema de dependències et va donar?

  Salut.
 • Hola,
  Des del Kino, un cop capturades i editades les escenes, podem exportar el vídeo a varis formats. L'opció d'exportar a mpeg ja surt de color gris més suau amb el missatge d'error:
  "No s'ha pogut executar mpeg2enc. La exportació a MPEG requereix una instal·lació completa del mjpegtools".
  Amb els altres formats no hi ha problema

  Xavier
 • Hola,
  Es veritat que el paquet en qüestió ja el porta instal·lat la Linkat, però és cert el que explica en Xavier. La opció d'exportació en format mpeg no s'activa. És una llastima, perquè el vídeo és molt important a les escoles, i el format mpeg és un format ideal per penjar els vídeos a internet. Bé, esperem que es pugui solucionar i així oblidar-nos ja del Studio 8 i del Windows!
 • Bones:
  Jo tinc el mateix problema.
  El mjpegtools és instal·lat al yast, però el programa diu que no pot utilitzar el mpeg2enc perquè  requereix el mjpegtools.
  Alguna solució? si us plau?
  Gràcies
  CArlos
 • Hola,

  Ja s'està treballant en aquest tema i dintre de molt poc tindrem els paquets que solucionen aquest problema.

  Només demanar una mica de paciència.

  Salut.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.