crear aula linkat

Vull muntar des de zero un sistema servidor-clients de linkat a un aula d'informàtica. Fa alguns anys, vaig treballar amb linkat 3 (vaig fer el curs D83), però ara hi ha noves versions: linkat edu 12.04, linkat edu 11.4, linkat 4...

Per començar, quines versions del s.o. hauria de escollir pel servidor i pels clients? On puc trobar informació sobre això?

També voldria saber si estacions linkat edu 12.04 o 11.4 es podrien validar contra un domini windows (Windows server 2003)

Gràcies
Hola,

Com a servidor s'ha de fer servir la Linkat edu 11.4, és la darrera versió de servidor que tenim.
A la WikiLinkat trobaràs tota la informació (Instal·lació, configuració i noves funcionalitats):
http://linkat.x…idor_de_centre

Com a clients tens dos opcions, Linkat edu 11.4 amb el paquet client_configuration com a client clàssic o l'opció que es recomana ara que és una Linkat edu 12.04 amb la connexió a les unitats de xarxa, els servidors poden ser Windows i Linkat:
http://linkat.x…nkat_edu_12.04

O si vols també pots configurar com si fos un client amb la validació d'usuaris i el muntatge del /home dels usuaris seguint aquesta guia:
http://linkat.x…nkat_edu_12.04

Salutacions.

Projecte Linkat
Per treballar amb el servidor linkat 11.4, m'agradaria fer servir l'aplicatiu ldap-account-manager (LAM) per la gestió d'usuaris. D'aquest programa s'explica detalladament la seva instal·lació i la seva configuració al curs D83 en l'apartat Gestió de grups i usuaris

http://ateneu.x…l_7/practica_1

Però és per la versió Linkat 3.0. He intentat instal·lar-lo seguint els passos però no m'he ensortit. S'actualitzarà aquesta documentació?

Sobretot m'interessa aquest programa per fer altes massives d'usuaris.

Gràcies
Hola,

per importar els usuaris d'un altre servidors, tens aquesta documentació:
http://linkat.x…27usuaris_LDAP

Si vols importar els usuaris del SAGA, tens l'eina GUS:
http://linkat.x…/index.php/GUS

Espero que et serveixi.

Salut.

Projecte Linkat