Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

PMF

Pregunta

El meu centre ha rebut ordinadors del catàleg d'equipaments que porten la Linkat 3.0 OEM. Hem d'actualitzar-los a la versió final?

Resposta

En principi són plenament operatius i no és urgent actualitzar-los, tot i que amb el temps pot ser convenient per tenir-los al dia amb les darreres versions de programari i pegats de seguretat que es vagin publicant, i per a aprofitar les novetats que presenta la Linkat 3.0.

Tant si els actualitzeu com si no, és recomanable configurar aquests ordinadors amb les unitats compartides de xarxa (P, S i T) del servidor del centre. En la pregunta següent s'explica com fer-ho.