Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

PMF

Pregunta

Què puc fer si tinc una incidència o un dubte de la Linkat?

Resposta

Si formes part del sistema educatiu 

El Departament d'Ensenyament proporciona una sèrie de serveis com el servei d'atenció unificada (SAU), el manteniment de garanties i la resolució d'avaries dels equips distribuïts, la gestió remota dels equips o l'assistència periòdica de personal tècnic al propi centre o servei educatiu. Aquests serveis tenen associades diferents aplicatius per facilitar la seva gestió.

El SAU és l'entrada de les incidències, consultes, peticions o queixes relacionades amb els serveis que proporciona el Departament d'Ensenyament. Aquest servei d'atenció a l'usuari atén o canalitza entre altres:
  • Les incidències tècniques d'equipaments, xarxes i programes informàtics del sistema educatiu.
  • El suport al treball amb les aplicacions d'ús comú dins del sistema educatiu, molt especialment en l'àmbit de gestió acadèmica.
  • La resolució de les avaries, incidències i gestions de les línies de banda ampla dotades pel Departament d'Ensenyament (ADSL, punt a punt i connexió per satèl·lit)

Comunicació amb el SAU (Cal validació de l'usuari per fer servir aquest servei)

Més informació al web de l'Xtec

Si NO formes part del sistema educatiu

L'equip Linkat disposa d'un suport tècnic gratuït pels usuaris d'aquest sistema operatiu.

Comunicació amb l'equip Linkat

  • Fòrums Linkat
    Aquesta és la via més utilitzada i adient, ja que les preguntes i respostes són publiques i qualsevol altra usuari les pot consultar.
  • linkat@xtec.cat
    En aquesta adreça de correu electrònic ens podeu fer arribar qualsevol dubte sobre la Linkat.