Wiki Linkat

Instal·lació Linkat 3 PXE

De Wiki Linkat

(Diferència entre revisions)

Jgraci25 (Discussió | contribucions)
(Pàgina nova, amb el contingut: «= Instal·lació de Linkat 3 a través de xarxar mitjançant PXE:<br> = La informació original es troba a:<br> [http://en.opensuse.org/SuSE_install_with_PXE_b...».)
Vés a l'edició següent →

Revisió de 15:31, 22 ago 2009

Instal·lació de Linkat 3 a través de xarxar mitjançant PXE:

La informació original es troba a:

en.opensuse.org/SuSE_install_with_PXE_boot


Una forma alternativa d'iniciar la instal·lació de Linkat és a través de la xarxa fent ús de PXE (Preboot Execution Environment).


Per poder fer una instal·lació cal tenir una còpia del DVD de Linkat copiada en un directori i accessible a través de pàgina web. Si tenim un servidor Linkat 3 instal·lat al centre ja disposem del servei Apache (servidor web) i d'una còpia del DVD de Linkat 3 ubicada a: /srv/www/linkat3/distribution/linkat-3.0/inst-source.


Ara només cal comprovar que els paquets, tftp, yast2-tftp-server, dhcp-server, yast2-dhcp-server es troben instal·lats.


Pel que fa el servidor tftp, a través del YaST2 es pot configurar perquè s'executi en iniciar el servidor Linkat 3 i pel que fa el servei dhcp, només cal configuar-lo (també a través del YaST) perquè assigni IPs dins d'un interval (p.e. 192.168.0.50 - 192.168.0.60). Cal tenir en compte que seran necessàries tantes IPs com màquines s'hagin d'instal·lar.