Wiki Linkat

Kompozer

De Wiki Linkat

Imatge:Kompozerlogo.png

El KompoZer és un complet sistema basat en Gecko destinat a l'edició de pàgines web que combina la gestió de tots els fitxers del lloc web i la facilitat d'ús d'un WYSIWYG per l'edició.

Està dissenyat per a ésser extremadament senzill d'utilitzar, és tan fàcil de fer servir com un editor de textos, convertint-se en l'eina ideal per aquells usuaris d'ordinadors sense massa coneixements tècnics que desitgen poder crear una web atractiva i d'aspecte professional sense la necessitat de conèixer marcadors HTML o detalls de programació web.

El programa ens permet afegir, llistes, taules, imatges, enllaços a altres pàgines, colors i estils de font, scripts...

Exemple de creació d'una pàgina amb el Kompozer
Exemple de creació d'una pàgina amb el Kompozer


Incorpora diversos modes de visualització per poder veure el document en format d'edició de textos, en HTML o com es veurà a la web, a més d'un editor CSS amb capacitat de crear i utilitzar arxius CSS externs com fulls incrustats a un arxiu HTML mitjançant etiquetes <style>, i també incorpora suport en JavaScript.

Visualització del codi HTML de la pàgina creada
Visualització del codi HTML de la pàgina creada

Ara ja no és necessari conèixer el llenguatge HTML, si sempre has volgut crear les teves pàgines web però mai has tingut els coneixements adequats en aquest àmbit amb l'ajuda del Kompozer podràs portar a terme aquesta fita, de fet qualsevol persona que hagi fet servir un editor de textos podrà crear la seva pròpia pàgina web amb el Kompozer. No us quedeu enrere i comenceu a dissenyar les vostres pròpies webs!Adreces d'interès

Pàgina oficial http://www.kompozer.net/